Babagan Suzhou Wisdom International Co., Ltd

Suzhou Wisdom, diadegaké ing 2006, minangka perusahaan layanan sumber profesional khusus ing industri, produk kita nutupi kabeh lapisan masyarakat. Kita duwe sawetara taun pengalaman dagang & manufaktur karo pelanggan ing saindenging jagad.

Panas Produk

Paling anyar Kabar

  • Apa aplikasi welding nut?

    Apa aplikasi welding nut?

    Kacang welding minangka jinis pengikat sing dimaksudake kanggo ngaco permanen menyang benda kerja kanthi ngelas. A flange utawa protrusion ing perkakas welding digunakake kanggo ngamanake nut ing posisi nalika lagi gandheng kanggo workpiece. Nut nawakake sambungan Utas sing kuwat lan tahan suwe yen ...

  • Kauntungan bagean mesin mesin presisi 5 sumbu

    Kauntungan bagean mesin mesin presisi 5 sumbu

    Piranti mesin 5-sumbu sing cepet lan efisien nggawe bagean panggilingan Komplek ing kelompok cilik saka macem-macem bahan

Enquiry Kanggo Price List

Kanggo pitakon babagan bagean mesin presisi dhuwur, bagean stamping, bagean logam utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi ing 24 jam.