Dhuwur Precision Nguripake Parts

Bagean ngowahi tliti dhuwur yaiku komponen sing wis digawe liwat proses ngowahi presisi, ing ngendi materi dicopot saka workpiece kanggo nggawe bentuk silinder kanthi toleransi sing ketat lan permukaan sing apik. Nguripake minangka proses manufaktur subtractive sing umum digunakake kanggo ngasilake bagean sing mbutuhake presisi lan akurasi sing dhuwur, kayata sing digunakake ing aerospace, otomotif, elektronik, lan industri medis. Suzhou Wisdom International wis pirang-pirang taun, kita bakal terus mbangun keahlian teknis liwat investasi ing peralatan, proses, personel lan sertifikasi, lan kita ngarepake kemitraan jangka panjang karo sampeyan.
View as  
 
Parts Nguripake Khusus liyane

Parts Nguripake Khusus liyane

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis Turning Parts kanthi macem-macem mesin. Yen sampeyan butuh Parts Nguripake Khusus Liyane, sampeyan bisa ngirim gambar. Ngenteni pitakon sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sendi Universal

Sendi Universal

Kita nyedhiyakake Sambungan Universal, bisa nyambungake macem-macem bagean kanthi benang lan welding. Padha bisa dadi joints saka rong komponen kanggo transmisi daya lan ngowahi amba ing wektu sing padha. Ngenteni pitakon sampeyan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Konektor Pipa

Konektor Pipa

Kita nyedhiyakake Konektor Pipa, bisa nyambungake pipa lan selang kanthi benang lan klem. Konektor pipa bisa dideleng ing endi wae ing urip kita. Ngenteni pitakon sampeyan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bushings

Bushings

Kita nyedhiyakake Bushings lan bisa nyuda gesekan lan nambah kinerja sealing ing perakitan. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing china

Waca liyaneKirim Pitakonan
Poros Pivot

Poros Pivot

Kita nyedhiyakake Pivot Shafts lan duwe presisi dhuwur ing njaba diameter lan kekerasan dhuwur kanggo aplikasi. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing china

Waca liyaneKirim Pitakonan
CNC Precision Parts Lathe otomatis

CNC Precision Parts Lathe otomatis

Kita nyedhiyakake Parts Bubut Otomatis Presisi CNC lan duwe kapasitas produksi dhuwur kanthi ukuran presisi. CNC Precision Automatic Lathe bisa ngowahi lan panggilingan ing mesin sing padha, sing bisa nangani sebagian besar bagean cilik kanthi presisi dhuwur. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing china

Waca liyaneKirim Pitakonan
Wisdom International iku salah siji saka Dhuwur Precision Nguripake Parts pabrikan lan supplier. Saben Dhuwur Precision Nguripake Parts khusus sing ditawakake pabrik kita nduweni kualitas paling dhuwur lan regane murah. Sampeyan bisa tuku grosir utawa akeh kanthi yakin saka kita yen sampeyan pengin barang sing digawe ing China. Kita bisa kurban conto free lan kutipan sadurunge tuku, lan kita duwe cukup ing Simpenan kanggo gawe marem para panuku.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy