Bingkai Profil Aluminium
  • Bingkai Profil Aluminium - 0 Bingkai Profil Aluminium - 0
  • Bingkai Profil Aluminium - 1 Bingkai Profil Aluminium - 1
  • Bingkai Profil Aluminium - 2 Bingkai Profil Aluminium - 2

Bingkai Profil Aluminium

Kita nyedhiyakake Bingkai Profil Aluminium, kita bisa nyedhiyakake profil lan bingkai rampung. Mangga ngirim pitakonan Panjenengan tanpa mangu-mangu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Bingkai Profil Aluminium

Bingkai Profil Aluminium, profil digawe kanthi ekstrusi. Padha bisa dibangun munggah menyang pigura dening fittings beda lan digunakake ing industri. Looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.




Detail Produk

Bahan:
6061, 6063, 6082 lan liya-liyane.
Yen sampeyan butuh materi khusus liyane, matur nuwun.
Rampung:
Anodizing macem-macem werna.
Perawatan panas:
Tansah kondisi T5 utawa T6.
Kita bisa menehi saran miturut aplikasi nyata sampeyan.
Toleransi:
Miturut standar DIN2768.

Kualifikasi produk

Pemasok kita lan kita duwe Sertifikat ISO 9001: 2015.
Kita bisa nyedhiyakake Sertifikat Dimensi, Sertifikat Perawatan Permukaan, Sertifikat Perawatan Panas, ISIR, PPAP3 lan liya-liyane.

Pangiriman, Pangiriman lan Pelayanan

Packing Details: Poly tas ing karton, sijine menyang kasus plywood utawa pallets.
Kita uga bisa nyedhiyani syarat khusus miturut pelanggan.
Kita bakal konfirmasi tanggal pangiriman nalika mlebu pesenan.
Dikirim dening Segara: FOB utawa CIF lan liya-liyane.
Kita duwe forwarder utawa bisa kerja sama karo forwarder pelanggan.
Dikirim dening Air: DAP utawa DDU, lawang menyang lawang lan liya-liyane.
Kita mesthi nggunakake DHL, UPS, FedEx, TNT lan liya-liyane. Yen bobote abot, kita bakal dikirim kanthi forwarder sing luwih murah.
Yen sampeyan duwe syarat sing penting, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

Hot Tags: Bingkai Profil Aluminium, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, Rega, Kutipan, Kualitas, Grosir, Customized, Bulk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy