Parts Forged Khusus
  • Parts Forged Khusus - 0 Parts Forged Khusus - 0
  • Parts Forged Khusus - 1 Parts Forged Khusus - 1
  • Parts Forged Khusus - 2 Parts Forged Khusus - 2
  • Parts Forged Khusus - 3 Parts Forged Khusus - 3
  • Parts Forged Khusus - 4 Parts Forged Khusus - 4
  • Parts Forged Khusus - 5 Parts Forged Khusus - 5
  • Parts Forged Khusus - 6 Parts Forged Khusus - 6

Parts Forged Khusus

We nyuplai Parts Forged Khusus, padha diprodhuksi dening kadhemen forging utawa panas forging lan procrssing luwih. Mangga ngirim pitakonan Panjenengan tanpa mangu-mangu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Parts Forged Khusus

The Special Forged Parts sing kadhemen utawa panas palsu miturut gambar utawa designings pelanggan ', kita uga bisa nindakake Processing luwih kayata ngowahi lan milling.Looking nerusake kanggo cooperating karo sampeyan.


Detail Produk

Bahan: Baja Karbon: 08AL, Q235, 1020, 1022, 35K, 1045, 10B21 lan liya-liyane.
Baja Paduan: 35CrMo, 40Cr, 42CrMo, SCM435 lan liya-liyane.
Stainless Steel: 201, 304 (A2-60, 70, 80), 316 (A4-60, 70, 80), 440C lan liya-liyane.
Paduan Aluminium: 2021, 5075, 6061, 8082 lan liya-liyane.
Paduan Tembaga: H58, C3604, Hpb59-1, H62 lan liya-liyane.
Yen sampeyan butuh materi khusus liyane, matur nuwun.
kelas:
Kelas 4, 6, 8, 10, 12, Kelas 2, 5, 8, 10.
Rampung:
Seng plating, passivated putih, kuning, ireng lan ijo.
Seng-Nikel plating.
Nikel plating.
Stainless Steel pasif.
Oksidasi ireng.
Elektroforesis (E-Coating)
Geomet lan Magni.
Nylok.
Perawatan panas:
Liwat Harden
Kasus Harden
Kita bisa menehi saran miturut aplikasi nyata sampeyan.

Kualifikasi produk

Pemasok kita lan kita duwe Sertifikat  ISO 9001: 2015.
Kita bisa nyedhiyakake Sertifikat Dimensi, Sertifikat Perawatan Permukaan, Sertifikat Perawatan Panas, ISIR, PPAP3 lan liya-liyane.

Pangiriman, Pangiriman lan Pelayanan

Packing Details: Poly tas ing karton, sijine menyang kasus plywood utawa pallets.
Kita uga bisa nyedhiyani syarat khusus miturut pelanggan.
Kita bakal konfirmasi tanggal pangiriman nalika mlebu pesenan.
Dikirim dening Segara: FOB utawa CIF lan liya-liyane.

Hot Tags: Parts palsu khusus, China, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, Price, Kutipan, Quality, Grosir, Customized, Bulk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy