Parts Mesin Khusus
  • Parts Mesin Khusus - 0 Parts Mesin Khusus - 0
  • Parts Mesin Khusus - 1 Parts Mesin Khusus - 1
  • Parts Mesin Khusus - 2 Parts Mesin Khusus - 2
  • Parts Mesin Khusus - 3 Parts Mesin Khusus - 3

Parts Mesin Khusus

Kita nyedhiyakake Parts Mesin Khusus, kita bisa nyedhiyakake meh kabeh jinis bagean sing diprodhuksi dening Pusat Mesin CNC. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing china.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pambuka produk

We duwe telung, papat lan limang sumbu CNC Machining Centers kanggo produksi. Kita bisa nyedhiyakake Tutup Bagian Mesin Presisi Dhuwur lan kabeh jinis Bagian Mesin Khusus ing kabeh lapisan masyarakat. Target kita kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan.



Detail Produk

Bahan:
Stainless Steel: 304, 316, 440C lan liya-liyane.
Baja Karbon: Q235, 1020, 1045 lan liya-liyane.
Baja paduan: 40Cr, 42CrMo, 20CrMo, 20CrMnTi lan liya-liyane.
Paduan Tembaga: C3604, Hpb59-1, H58, H59, H62 lan liya-liyane.
Paduan Aluminium: 6061, 6063, 6082, 5052, 2012 lan liya-liyane.
Plastik: POM, Nylon lan liya-liyane.
Yen sampeyan butuh bahan khusus liyane, matur nuwun.

Rampung:
Seng plating, passivated putih, kuning, ireng lan ijo.
Seng-Nikel plating.
Nikel plating.
Oksidasi ireng.
Anodizing aluminium kanthi macem-macem warna.
Elektroforesis (E-coating)
Geomet lan Magni

Toleransi:
Biasane Din2768, dimensi kritis bakal ana ing 0.02mm.

Perawatan Krungu:
Liwat Harden
Kasus Harden
Harden Parsial frekuensi dhuwur
Kita bisa menehi saran miturut aplikasi nyata sampeyan.

Kualifikasi produk

Pemasok kita lan kita duwe Sertifikat ISO 9001: 2015.
Kita bisa nyedhiyakake Sertifikat Dimensi, Sertifikat Perawatan Permukaan, Sertifikat Perawatan Panas, ISIR, PPAP3 lan liya-liyane.

Pangiriman, Pangiriman lan Pelayanan

Packing Details: Poly tas ing karton, sijine menyang kasus plywood utawa pallets.
Kita uga bisa nyedhiyani syarat khusus miturut syarat pelanggan.
Kita bakal konfirmasi tanggal pangiriman nalika mlebu pesenan (biasane 7 minggu sawise pesenan ditampa).
Dikirim dening Segara: FOB utawa CIF lan liya-liyane.
Kita duwe forwarder utawa kapal dening forwarder pelanggan.
Dikirim dening Air: DAP, DDU utawa lawang menyang lawang lan liya-liyane.
Kita tansah nggunakake DHL, UPS, FedEx lan TNT. Yen bobote abot, kita bakal dikirim kanthi angkutan udara umum sing bakal luwih murah.
Yen sampeyan duwe syarat urgent, kita bakal nyoba kanggo nindakake sing paling apik kanggo ketemu dikarepake.

Hot Tags: Parts Mesin Khusus, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China, Price, Kutipan, Quality, Grosir, Customized, Bulk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy